Uddevalla besöket, ger ångest.

Ledsen för att jag inte Bloggat på länge. Har behövt att fixa med annat tyvärr.

Nu när det är Januari så väntas en hel del. Jag ska till Uddevalla och hälsa på vänner och familj. Rättegången angående barnpornografin ska tydligen vara snart. Min sambo ska snart få veta om han kan få jobbet som ligger 40 mil ifrån där vi bor nu, så vi blir väl tvungna att flytta igen om detta inträffar. Jag ska precis börja skolan. Den 17:e. Tanken var att jag skulle gå i 1½ år. Men får han jobbet få jag söka mig in i en annan stad.

Jag ska snart åka till Uddevalla som jag lovat alla att jag ska göra. Sist gång jag och Felix åkte dit så kändes det bara skit. Att bo ihop med min mamma och konstant se henne och hennes mask till aniskte. Hon gnäller ändel, och tycker att alla andra gjort fel. Hon kan inte förstå hur folk kan behandla hennes som dom gör. Vilket gör mig arg att hon gnäller och är arg på alla andra när hon ställt till det för sig själv.

Jag ska oxå behöva se min bror hur han mår, sist gång ville jag bara åka hem. Han fick mig att få så stora skuldkänslor. Jag mådde skit dåligt över att se hur han gått ner sig på bara så kort tid. Jag har inte alls bott här uppe länge. Strax efter att jag flyttade fick jag ett mail som han skrivit. Som Både jag och min sambo var väldigt förvånade över. Han brukar inte vika ner sig så.

Algot Sundqvist 
den 19 november 2010 kl. 09:56 Anmäl

Hejsan... Kan inte leva ifall du bor så långt bort, mår varken bra eller dåligt. Men vill ha dig här. När du bodde här var det underbart. Du och Felix gjorde mig glad. Ni fick mig att vilja söka jobb. Kan jag inte få flytta upp till er ? I ett eget alltså bara söka lägenhet där uppe. Skulle ha det lättare att vara hos er, eller iallafall i närheten av min syster som nästan blir tvilling. Kan inte va så långt borta. Kanske varit klagande. Men Vill vara i din närvaro... Du och Felix är allt. Ni fick mig på bra humörl. Hör av dig oftare. Klarar inte av avståndet .... !!!


När jag fick detta var då jag bestämde mig för att åka hem. Jag behövde verkligen se hur han mådde. Då jag förstod att han börjat röka på. Sett han dricka en hel del, men inte på detta sättet.

Att åka tillbaka till Uddevalla är inget jag ser fram i mot, dock något som jag behöver göra från tid till tid. Träffa mina vänner och mina syskonbarn. Har fortfarande inte bestämt när vi ska åka, men ändå känner jag som jag känner.


Ellies HemligheterKommentarer
Postat av: Modekillen

ok, tack :)

2011-01-10 @ 12:59:41
URL: http://www.modekillen.se
Postat av: Becca

sv: okej.. jo då bara bra :) Va har du hittat på så här den första dagen på veckan så?? :D

2011-01-10 @ 15:31:37
URL: http://myranstankar.blogg.se/
Postat av: Joel Lindblad

Va inte så jobbig . behövde vara lämna in en powerpoint som tur va

2011-01-10 @ 22:48:23
URL: http://scenbloggen.com/joellindblad/
Postat av: Becca

sv: jobb :b tråkigt men ett måste ;)jo på tal om allt och inget, har du något

dröm resemål?? :D

2011-01-11 @ 14:04:05
URL: http://myranstankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0