Det är kärlek de.

Jaa, nu har skolan börjat och den funkar aldeles toppen. Har börjat komma in lite i det och även börjat lära känna klass kamraterna. Jaa nu fick jag som jag ville ha de. Flytta till en ny stad och få en andra chans. Jag älskar det här och jag mår så gott. Detta kommer bli en sån sak som när mina barn frågar mig vad är det bästa jag gjort någonsin i mitt liv, så är det detta jag kommer berätta om. Det bästa jag gjort var att flytta hit med Felix.


Snabbt inlägg

Varit i Uddevalla. Visste inte hur jag skulle hinna med allt, Alla som ville träffas och kolla hur man mår osv. Åkte först hem till min syster Tess och hennes sambo. Dom bjöd på lite alkohol. Tess får ju naturligtvis inte dricka, men vi andra hade det gott med god mat och lite mys att dricka. Vi hade köpt med oss en massa godis, det hade hon med kan jag säga. Det blev godis för en hel stad nästan.

Min bror åkte med oss hem. Jätte skönt att kunna umgås. Kanske kunna fixa lite saker som behövs lösas. Som tex söka lägenhet och kanske ringa kronofogden och förklara läget. Lite små pyssel.

Träffade Bella när vi var nere. Det blev dock bara en mysig liten fika. Nästa gång kanske vi kan laga någon god mat och kanske dricka lite vin. Som en fin mysig tjej kväll fast med oss två. Tror starkt att hon inte dricker vin. Konstigt det känns. Har kännt henne i all evighet men jag vet inte om hon dricker vin. hum...

I morgon åker Algot hem tror jag och på fredag kommer Felix dotter över helgen. Skoj. =)


Ellies Hemligheter


Fullt upp

Nu är det mycket på G. Jag har ju börjat min skola och jag ska försöka att tenta av Datakursen. Min sambo har alltså försökt att lära mig allting om data. Både hårdvara och mjukvara. Tänkte att om jag tentar av den kanske jag kan ta bort en kurs till som jag redan är G i. Så kanske jag kan läsa Matte A istället. =)

Min Sambo ska lägga en licens i morgon så att han kan göra ett prov på ett jobb som han sökt. Vad jag förstått det som så är det väl lätt om man kan det att lägga denna licensen, men inte alla som får jobbet trotts att man kan. Man måste alltså vara enormt duktig. HOPPAS HOPPAS verkligen. Väl betalt jobb, dock måste vi flytta igen. Men vi båda tycker om att flytta. Trotts att jag gjort det hela mitt liv.

I morgon ska jag alltså tenta av min data kurs, och Felix ska lägga sin licens , sen efter detta ska vi till Uddevalla och hälsa på. Alla verkar vilja träffa oss, så jag vet inte hur vi ska hinna. I morgon när vi kommer fram ska vi direkt till min syster, äta lite mat hälsa på lill grabben, sen efter det ska vi på fest ihop med några vänner. Lördag hälsa på mormor, Bella, en annan kompis, hälsa på en gamal jobbarkompis och hälsa på mitt gamla jobb, på kvällen ska vi vara hemma och träffa min mamma lite som jag lovade osv... Fullt upp alltså. Vet inte hur detta ska gå. Haha.


Ellies Hemligheter


Skolan

Ah, nu har jag ju börjat skolan igen. I morses när jag vaknade så kändes det som när man var liten. Då man för första gången skulle till skolan. Man är nervös för vem man ska bli. Är jag den mobbade ? eller mobbar jag själv ? eller hjälper jag till med allt ? eller är jag den som alla kan umgås med ? eller är jag den accepterade plugghästen ?

Jag har alltid varit den som kan umgås med alla. Jag har aldrig någonsin mobbat någon i hela mitt liv kommer heller aldrig att göra det. Jag har alltid kunnat umgås normalt med populära och mobbade. Man kanske skulle kunna säga att jag inte är någon speciell. Jag är den som ingen bryr sig om men alla är trevliga mot när jag är med. När jag gick i 7:an till 9:an så blev jag nog klassens pajas, kan man säga så? haha..

Idag gick det bra iallafall. Väldigt nöjd trotts att jag är så blyg så tänker jag inte låta det stoppa mig från att fått g i alla ämnena. Min mamma säger att jag inte bör plugga för det är för svårt för en som mig. Hon tror inte på att jag varken kan skriva eller läsa. Trotts att en psykolog till mig testade mig för dyslexi och kastade upp detta i hennes ansikte, då han var väldigt trött på hennes tjat om att jag hade något som jag vägrade erkänna. JAG VANN DETTA DOCK! Men hon vägrar idag erkänna att det testet en gång gjordes.Ellies Hemligheter
Saknad

Heej.

Snart börjar jag skolan, redan på måndag faktiskt. Jätte nervös såklart. Men tror att det kan vara bra för mig. Kanske skaffa nya vänner i en ny stad. Kan behövas. =)

Min mamma hade lovat Algot att få en hund som tröst av hans deprimation. Så vi får väl se hur det går med de. Antar att jag snart kommer inom ett halvår sitta med en hund som varken han eller hon kan ta ansvar för. Min mamma skulle aldrig ta sig besväret att gå ut med en hund, hon är lite av en Hypokondriker Algot är aldeles för lat för att ta hand om en hund. Kanske i början. Vi skaffade en hund en gång för många år sen, då jag jobbade över sommaren i strömstad. Han var ju tvungen att ta hand om hunden i två månader då jag var borta. Första månaden ringde min mamma och gnällde om att dom sitter där med en hund som ingen av dom längre vill ha. Båda hade ju såklart tröttnat. Dom stod ut tills jag kom hem igen. Då tog jag till mig allt ansvar av hunden. Eftersom att jag fortfarande ville ha honom. Han blev ioförsig mitt allt och det bästa som hänt mig.

Han hade sina små saker för sig. Han låg alltid i min säng när jag inte var hemma, enligt min mamma så kom han aldrig och hälsade på henne när hon kom innanför dörre. Mig gjorde han det alltid för. Inte en gång att han missade det. Han måste hört hur mina fotsteg lät när jag gick upp för trä trappan. Alltid när jag satte mig i soffan med benen upp så hoppa han upp i soffan och la sig mellan mina ben uppe på magen. på natten så sov vi alltid i min säng. Han ville sova uppe på täcket och jag ville ha täcket på mig. så vi fick göra så att vi stannade framför min sovrumsdörr och där satt han. När jag öppnade den så sprang både han och jag in, för att se vem som fick täcket först. För när han väl lagt sig på täcket gick det inte att dra han ur sängen. Var det någon gång som han valde att sova utanför mitt rum, så tog det 20 till 30 minuter för honom att gny för att han ville in. Så han var speciell.

Jag avlivade honom då han började få en fixering av mig. Då andra försökte gå ut med honom, som algot eller vem som hellst. Då han la sig ner för att han vägrade att gå utan mig, då han inte kunde hoppa i en bil om inte jag satt i den först osv. Sen att jag var tvungen att välja. Socialen flyttade mig till egen lägenhet där fick inga djur vara. Jag hade han där i smyg, men det höll inte i längden då jag var tvungen att lämna honom till någon annan varje gång jag skulle ha möte och Hunden vägrade att följa med. Tillslut fick jag göra mig av med honom. Det var det värsta jag gjort i mitt liv. Han var min älskling och min trygghet. Han är saknad och jag ångrar mig änn och kommer troligen alltid att göra det.
Uddevalla besöket, ger ångest.

Ledsen för att jag inte Bloggat på länge. Har behövt att fixa med annat tyvärr.

Nu när det är Januari så väntas en hel del. Jag ska till Uddevalla och hälsa på vänner och familj. Rättegången angående barnpornografin ska tydligen vara snart. Min sambo ska snart få veta om han kan få jobbet som ligger 40 mil ifrån där vi bor nu, så vi blir väl tvungna att flytta igen om detta inträffar. Jag ska precis börja skolan. Den 17:e. Tanken var att jag skulle gå i 1½ år. Men får han jobbet få jag söka mig in i en annan stad.

Jag ska snart åka till Uddevalla som jag lovat alla att jag ska göra. Sist gång jag och Felix åkte dit så kändes det bara skit. Att bo ihop med min mamma och konstant se henne och hennes mask till aniskte. Hon gnäller ändel, och tycker att alla andra gjort fel. Hon kan inte förstå hur folk kan behandla hennes som dom gör. Vilket gör mig arg att hon gnäller och är arg på alla andra när hon ställt till det för sig själv.

Jag ska oxå behöva se min bror hur han mår, sist gång ville jag bara åka hem. Han fick mig att få så stora skuldkänslor. Jag mådde skit dåligt över att se hur han gått ner sig på bara så kort tid. Jag har inte alls bott här uppe länge. Strax efter att jag flyttade fick jag ett mail som han skrivit. Som Både jag och min sambo var väldigt förvånade över. Han brukar inte vika ner sig så.

Algot Sundqvist 
den 19 november 2010 kl. 09:56 Anmäl

Hejsan... Kan inte leva ifall du bor så långt bort, mår varken bra eller dåligt. Men vill ha dig här. När du bodde här var det underbart. Du och Felix gjorde mig glad. Ni fick mig att vilja söka jobb. Kan jag inte få flytta upp till er ? I ett eget alltså bara söka lägenhet där uppe. Skulle ha det lättare att vara hos er, eller iallafall i närheten av min syster som nästan blir tvilling. Kan inte va så långt borta. Kanske varit klagande. Men Vill vara i din närvaro... Du och Felix är allt. Ni fick mig på bra humörl. Hör av dig oftare. Klarar inte av avståndet .... !!!


När jag fick detta var då jag bestämde mig för att åka hem. Jag behövde verkligen se hur han mådde. Då jag förstod att han börjat röka på. Sett han dricka en hel del, men inte på detta sättet.

Att åka tillbaka till Uddevalla är inget jag ser fram i mot, dock något som jag behöver göra från tid till tid. Träffa mina vänner och mina syskonbarn. Har fortfarande inte bestämt när vi ska åka, men ändå känner jag som jag känner.


Ellies HemligheterÅåååh!Vi tror oftast att vi gör saker för andra, för att andra ska må bättre, Tvärt om. Många gånger gör vi saker för att vi själva ska må bättre.


Min bror, jag har gjort så mycket för honom att jag ställt till det för honom istället. Jag har gjort så mycket saker för Algot att jag rent ut sagt gjort honom bekväm i saker.

Jag fick just veta att min bror är så otroligt deppig. Min mamma meddelade mig detta. Att hon sett att Algot skurit sig i armen. Visst jag är medveten om att han mår skit, men att han sedan bett mamma skicka in honom på psyk, så dåligt hade jag inte fattat att han mådde. Jag sa då att detta kanske är den enda och bästa utvägen för Algot. Det finns nog inte mycket till hopp omkring honom. Aldrig jobbat i hela sitt liv. Kunde inte sköta skolan så han har inget jobb. Han spelar WOW dygnet runt och vill inte söka jobb för han får ju pengar av försäknringskassan och bättre med gratis pengar än att slita för pengarna. Kanske helt rätt tänk. Men han hade bara rätt till doma pengarna under tiden som han gick i skolan. När försäkringskassan märker att han lever på pengar han inte ska ha kommer han ha en enorm skuld yttligare en gång till.

Jag tror att varför han mår så dåligt är mycket pga mig. Jag flyttade ifrån honom för min egna skull. Jag tänkte nog bara på mig själv. Jag har bett han flytta hit , men han säger ju själv att han har sin dotter i Uddevalla. Helt rätt. Han kan inte bara dra som jag.

Min mamma har ett helt annat tänk än vad jag har.

Jag vill att han ska få sin vilja igenom. Att han ska in på psyk och kankse få någon att prata med, förhoppningsvis komma på bättre tankar. Sluta dricka så mycket och kanske sluta ta droger. Så tänker jag.

Min mamma erbjuder honom istället en hund. Och Algot glömer allt som har med deprimation att göra. Hur länge kommer han att vara glad över detta? Kanske när han får hunden och en vecka till. Sen då? Åter igen är vi inne på "björntjänster". Det enda han får ut av detta är att när man är deppig och inte orkar mer så får man allt man önskat sig.

Ungefär så min pappa svarade mig när jag låg inne på psyk och fick besök av honom.
Jag frågade honom :

Jag -Vad skulle du göra om jag tog livet av mig?
Pappa -Jag skulle ångra att jag inte gav dig ett par tusen dagen innan så att du kunde köpa dig lycklig.

Helt JÄVLA otroligt!Ellies HemligheterDel: 2 av 2

När min bror blev äldre så kom även hans tid in. Jag kan nog inte säga att det var något bättre. Min mamma började spåra ur helt. Hon träffade en 27 årig turk som hon inbillar sig att hon älskar så mycket. Han hade ingen asyl och jobbade som praktikant på en pizza butik i uddevalla, han fick ut ungefär 1 000 kr i månaden.

Men dom säger sig själva vara kära. Hon vill ju absolut inte tro på att han söker någon asyl, för enligt henne tar han ju så bra hand om henne. Enligt mig, så måste han det för att hon ska tro att han faktiskt är kär. Hon är 45 år och blev gravid. När jag frågade henne om detta så hade dom redan bestämt sig att behålla detta barnet. Det enda som jag fick till svars var "jo, Ellie eftersom att du är den enda av dina syskon som inte har barn så kommer du bli tvungen att sitta mycket barnvakt åt oss". Inte ens en fråga om jag ville.

Som tur enligt oss alla så fick hon missfall i 4 månaden. Hemskt att önksa någon något sånt. Men hon skulle troligen behandla barnet som hon behandlar oss. Det hade aldrig funkat, jag hade fått mer ansvar för detta barnet än vad jag hade haft till val. Vill jag ha barn så kan jag skaffa mig egna. 

Inte långt efter detta som hennes kille blev utvisad från sverige. Då dom bestämde sig för att gifta sig. Det blev aldeles för uppenbart. Jag är helt övertygad om att han vill ha uppehållstillstånd med hjälp av henne. Jag tror inte att det finns någon riktigt kärlek mellan dom.

Sendan när han åkt iväg kunde hon bete sig lika illa som hon alltid gjort. Hon kunde visa sitt sanna "jag". Hon skrev över en elräkning i Algot namn. Vilket var ganska smart utav henne. För när hon skitit i att betala räkningarna så länge att dom nästan hade tänkt att stänga av elen var hon smart nog och skrev över elen i hennes namn. Så då började allt om. Dom kunde alltså inte stänga av elen då vi skulle bo där medans hon skulle ner till Turkiet.

Algot skulle en gång få 20.000 kr från försäkringskassan för att han har kraftig ADHD. (konsentrations svårigehter, svårt att sitta still, hög smärt gräns och högt temprament). Mamma visste detta men sa inget till Algot för hon skulle kunna ta pengarna. Hon hade sagt till honom att han skulle få 6.000 kr av försäkringskassan. Dumt gjort av henne. För efter ett långt tag började Algot att undra vart dessa pengar tagit vägen och varför hans kort varit försvunnen. Han kontaktade mig och vi gjorde ett kontoutdrag 20.000 kr var försvunna, och hon vägrade att svara ordentligt på dteta. Sen fick vi veta att 12.000 av pengarna hade gått till hennes killes mamma. Algot flyttade då hem till mig och vi hade ingen kontakt med min mamma mer.

Jag ville flytta ihop med Felix tillslut och jag och Algot kom inte alls bra överäns längre. Han kastade min data i golvet puttade ner mig i golvet och höll på att ge mig en rak höger. Han höjde handen och sa "tror du inte jag vågar". Klart att han skulle våga. Men han gjorde det inte. Tur för mig, han har nämligen ingen kontroll på vad hårt och löst är. Han slog en gång min hund med en kudde. Jag såg att det var hårt, men Algot förstod inte de. så jag satte mig i mellan, Algot slog mig i huvudet med kudden, och jag började blödanäseblod.

Sedan skrev hon över hennes bil i Algots namn utan hans samtycke. Bilen gick sönder då min bror en gång stulit bilen och kört sönder den. Mamma ställde bilen på hennes parkering där man bara får stå 24 timmar sen måste man flytta den. Hon fick oxå pungtering på bilen och kan därför inte putta runt bilen från parkering till parkering. Böter blev det och kronofogden blev det. tror han är upp i 6.000 med bara böterna. Han har oxå en kronofogdslapp på 22.000 kr som höjs med 100 kr varje dag vad jag förstått det som. Vet inte riktigt vad det handlar om, men Felix säger att det har något med att han inte ställt av bilen ännu.

Bilen hon äger köpte hon för ca 6.000 kr. Nu har hon innan Algot körde sönder den funderat över att sälja den. Men eftersom att hon visste att Algot och hans kompis kört den och den gick sönder så sa hon till Algots kompis att han ska betala 7.000 kr för sakdorna. Algot ska betala 4.000 eller nått för skadorna. Det är till att blåsa. Algot sa att om hon tar alla 20.000 kr som hon snodde av honom och slutar kräva Algots kompis på pengar så är dom kvitt. Hon sa naturligtvis ja till detta men fortsätte att kräva Algots kompis på dom 7.000 kr. Sjukt enligt mig.En annan gång hittade vi barnporrs filmer på min mammas data. Jag vet inte hur många men ca: 6-7 st. Vi anmälde det aldrig pga massor. Dels för att min mormor inte vill det och för att alla väntade sig att jag skulle göra allt själv. Sen blev vi våldgästade av polisen för att dom tagit en man som skickat ut barnpornografi till 23 kvinnor i landet. Hon var en utav dom. Hon har dock inte kvar den datan som hon hade all barn porr på. Men förhoppningsvis så kankse har hon laddat ner något nytt så att hon kan åka dit för det.

Just nu har hon 4polisanmälningar i ryggen. En utav mig, en utav min bror och en utav sin klient och nu barnpornografin. Så nu kanske det kan hända något.

Det med hennes klient är en kort historia som jag inte vet så mycket om. Vad jag fått till mig så har hon stulit pengar av en klient på hennes gamla jobb. Detta kom fram och mamma blev av med sitt jobb. Hon jobbade på ett ställe där man pratar med missbrukare, har även hand om deras ekonomier osv.


Det finns 100 olika missade saker om min mamma, men det kommer väl så småning om fram. Kan inte sitta och skriva i all eveighet och det är svårt att korta ner det.
Ellies Hemligeheter


Del: 1 av 2

Min familj är fulla av överaskningar.

Det finns inget som heter lungt i familjen Sundqvist. Allt detta pga min mamma som har en tendens att alltid ställa till saker. Jag hade tänkt att i detta inlägg berätta lite mer om min mamma.

Min mamma heter Ann-Britt och är 45 år gammal. Hon jobbar som timanställd med funktionshindrade. Hon bor i ett rad hus ihop med min bror. Hon har ingen som hellst kontakt med min syster och många fler pga mycket svek.

Mina föräldrar skilde sig när jag var 4 år pga pappas alkohol problem. De var väl ëgentligen då allt började. Vad jag hört av båda mina föräldrar så hade mamma hand om ekonomin och betalade alla räkningar. När dom skilde sig hade dom skulder högt över öronen. Enligt min pappa delade dom på skulden och enligt min mamma tog hon näst in till alla skulderna med sig i skilsmässan. Vilket fall som hellst, efter detta så blev hon allt mer desperat och började trampa ner folk. Hon fick min mormor att gå i borgen för mamma när hon skulle köpa sig ett radhus. Hon brydde sig inte om att betala ränkningarna, då hon visste att mormor skulle få betala om hon inte ville hamna på kronofogden. Hon stod ju självklart för kostnaderna och vi slutade jagas av vräknings gubbarna. Snart efter detta flyttade vi vidare och hon fortsatte att inte betala räkningar då hon prioriterade annat.

När saker började bli värre och kronofogden började jaga henne fick vi alltid ha släckt hemma för att alla skulle tro att vi inte var hemma. Detta på gick under en lång tid, tills det att hon kom på att hon kanske kan blåsa sin syster på lite pengar, Vill säga min moster. Hon har ett lätt handikap. Hon är idag 35 men är yngre än 20 i huvudet. Hon klarar inte av att ha hand om pengar. Min mormor hade hand om hennes ekonomi vilket min moster var väldigt arg över. Min mamma tog nytta utav detta och gick hem till min moster och sa att hon ville låna lite pengar. Alla pengarna som min moster hade på sitt sparkonto, vilket var 40.000 kr. Min moster var lite tveksam men mamma sa att "du kan låna mig doma pengarna, det är ju dina pengar och du bestämmer ju vad du vill göra med doma, så som du alltid velat göra." Min moster lånade så klart ut pengarna och berättade inget för mormor för hon hade ju gjort något som hon absolut inte fick göra. Det är nästan 10 år sen som hon blåste henne på pengarna, men har inte betalat en enda krona ännu.

Men tro mig, doma pengarna varade inte länge. Mina mammas farfar började bli sjuk efter det att hans fru avlidit. Han började bli dement. Mamma fick ansvaret att ta hand om hans ekonomi och betala alla hans räkningar, Detta fixade hon inte alls, och den stackars gubben blev strax vräkt. Han fick knappt mat pengar utav henne för att hon hade redan spenderat pengarna på annat. Min morfar kollade upp detta efter att hennes farfar blivit vräkt, han fick betala av alla skulderna för mammas farfar som blev nästan över 80.000 kr. Alla var så oroliga över att när han skulle flytta, om han någon gång skulle gå utanför dörrarna hur skulle han någonsin hitta hem igen. Men mamma hon brydde sig inte. Morfar sa naturligtvis upp kontakten med mamma, men vi barn fick bara höra att morfar ska vi inte se mer av för han behandlade min mamma så illa. Valde sin fru framför sin egna dotter. Efter många år fick vi veta att detta inte riktigt stämde.

Många blåningar blev det efter detta, men inte alls lika grova. När jag Tess flyttade hemifrån fick hon kronofogdsränkningar som visade att mamma hade bredband och telefoni i hennes namn som hon inte betalat. Hon hade en prick som mamma döljt ifrån henne.

Lika så för mig, när det var min tur att flytta hemifrån, började kronofogdsränkningar ramla in genom brevinkasstet. hon hade beställt böker i mitt namn för länge sen utan att fråga om det var okej. Bökerna kostade från början 500 kr när jag började få ränkningarna så låg dom på över 3 000. Jag frågade henne naturligtvis vad detta var om. Men hennes svar var bara " jo men jag lånade ut dina persn uppgifter till en kompis för att hon kunde inte beställa i hennes egna namn, då hon har en prick." Detta var enligt mig ännu värre. Jag polisanmälde då min mamma och sa även upp kontakten. Detta höll ett litet tag, men min bror bodde fortfarande hemma och jag var tvungen att träffa min mamma för att hålla kontakten med min bror.

Eftersom att det finns så mycket att säga om min mamma och trotts att detta blev längre än vad jag räknat med så har jag försökt att korta ner det enormt mycket. Jag tänkte att jag fortsätter att skriva mer i morgon, så blir det lite lättare att läsa.


Barnpornografin! =((

"Mormor" den 31 december 2010 kl. 10:38
Hej. Såg i tidningen att rättegången emot dom 23 kvinnorna som var inblandade i barnponografihärvan tidigare i höstas ska inledas i januari. När stod inte men det kommer väl att stå mer när det närmar sig. Lite tråkigt nu när hon har fått ett jobb,som verkar att leda till en fast anställning frampå. Inte konstigt för hon är bra på det hon gör i jobbet.Det verkar att så fort det börjar att ljusna för henne så händer nåt eller så dyker gamla synder upp.
Tess pratade om att hon skulle gå på rättegången, inte denna men när det andra med pengarna kommer upp, men jag tycker inte att det är en bra ide att någon är där som inte hör dit. er mamma har nog fullt upp med sig. Ja, jag vet att hon får skylla sig sjäv o ni gör som ni vill naturligtvis, för jag tänker inte stoppa er, det är bara mina tankar. Jag kommer nog att gå själv så ni får göra det som känns bäst för er, bara man går dit av rätt anledning så är det väl kanske ok.Detta mailet fick jag av min mormor igår morses.

Innan jag och Felix flyttade ifrån Uddevalla så fick vi under en månad bo hos min mamma. Vi hade fått en lägenhet i en annan stad som vi skulle ha tillgång till 1 November. Vi hade oxå sagt upp våran lägenhet så att detta skulle passa ihop, Dock så stötte vi på ett jätte problem. Vi hade tidigare fått en vattenläcka i taket från grannarna över oss, som hade en diskmaskin som låg och droppade dygnet runt. Detta började ju såklart att mögla. Det hade kanske inte varit något större problem om det inte var för den starka lukten som började komma. Vi fick flytta ut.

Både jag och min sambo hade ångest för att behöva bo hos min mamma, men vi hade inte mycket till val.  Vi kände att det kanske inte gör så mycket, för hon och hennes 27 åriga pojkvän skulle åka till Turkiet och gifta sig eftersom att han blev utvisad från sverige. (Detta kommer jag att förklar längre fram). Vilket fall som hellst så skulle hon vara borta i tre veckor så vi skulle behöva bo tillsammans med henne ungefär en vecka. Vi tänkte att detta är nog inte helt omöjligt så vi flyttade in.

Tre veckor gick bra. Lite små saker bara som att vi fick veta att hon satt elräkningarna i Algots namn och hon inte betalat den på över ett halvår om jag inte mins fel. Vi ordnade detta genom att ringa elbolaget. Dom flyttade genast över skulden i hennes egna namn. Eftersom att står man som ägare på huset ska elräkningarna oxå stå i ägarens namn.

Men när hon kom hem så hann hon vara hemma i någon natt bara. Sen hade någon av oss glömt att låsa baksidedörren. Kl 07.00 på morgonen vaknade vi av en mörk röst som jag kan lova inte var Algots eller Felix röst. När dom väckt mamma så förklarade dom vem dom var. Eftersom att vi sov i rumet bredvid så hörde Felix dom säga "Vi kommer från polisen, vi är här för att beslagta alla era datorer". Felix upp som ett skott och jag nyvaken och fattade nästintill ingenting.Han drog ut hårdisken ur datan och kaste den under sängen. Jag frågade han vad som hände och han svarade bara "polisen, polisen är här" Mamma knackade lite lätt på dörren och sa att dom var här och hade fått tillstånd att ta alla våra datorer. Vi fick stiga upp ur sängen och gå ner på bottenvåningen och vänta på att dom skulle lämna oss med alla datorer.

Grejen var det att dom tog även med sig mamma till stationen. Jag trodde såklart att dom tagit alla datorer för att kolla vad vi hade laddat ner, och sen ge oss böter. Men sen åkte jag till jobbet, slutade klockan 14.00. Men efter att jag slutat så hade fortfarande inte mamma kommit hem. Kunde inte förstå varför. Ringde min mormor och hon förklarade att hon hört på radion att 23 kvinnor över hela sverige hade blivit häcktade för misstänkt barnpornografi. Jag förstod med en gång att det är väl klart att det handlar om det. Min bror Algot hade en gång hittat på en gammal data som hon hade förr, massor av barnporr filmer. Han visade mig detta och jag kunde inte tro mina ögon. Det var en massa prat om att anmäla henne då, men inget som faktiskt hände. Nu hade polisen tagit henne och dom gav tillbaka Felix data och Algots data, men hennes data fick vara kvar och hon har ännu inte fått tillbaka den.

Rättegången bland doma 23 kvinnor ska väl vara nu i Januari. Jag förstår att min mormor älskar sin dotter och allt detta. Men gör man saker som är olagliga ska man väl bli straffad för det, oavsett vem som begår brottet. Detta är enligt mig inte okej, och jag hoppas att det faktiskt händer något nu.

Min mormor ser väl min mamma som något skämigt, Min mamma har ju trotts allt plockat på sig lite polisanmälningar nu. Mormor är nog rädd att detta ska komma ut. Min syster Tess Gjorde engång en anmälan mot min mamma, mamma hade nämligen snott 20 000 kr av min bror. Hon snodde hans kort när han sov och sa till honom att han säkert bara tappat bort kortet. Min bror var helt ovetande angående dom 20 000 kr. Algot hade fått dessa pengar av försäkringskassan pga hans ADHD. Detta var något vi senare upptäckt. Mamma hade snott dom och gett 12 000 kr till sin kille som skickade pengarna till turkiet för att ge sin sjuka mamma.

Tess gjorde genast en anmälan i sitt namn som Algot var med på. Så småning om ska det väl bli rättegång om detta med, men mormor vill inte det. För hon tycker att min mamma har det tufft som hon har det. Men seriöst, hon ställer ju till det för sig själv. Jag tycker rent ut sagt att hon får skylla sig själv. Jag ser inget ljust i mamma. Jag hoppas att saker går åt helvete för henne så hon kanske förstår vad hon håller på med.Ellies HemligheterRSS 2.0