Då var det daggs igen ...

Jag suckar och jag suckar. Min bror skriver till mig på msn att mamma inte betalat elen och har inga pengar att göra det heller förräns den 25:e. Elen stängs nu av och han kan liksom inte bo i mörket tills den 25:e. Jag erbjuder honom att komma hit, men han neker då han säger att "jag kan inte alltid komma springandes till dig när det händer någonting". Han har dock rätt i att han inte alltid kan komma till mig nu mera, han börjar bli vuxen och måse börja ta ansvar. Saken är den att detta är inget som han varken valt eller velat. Han kommer väl när han känner att han inte kan bo kvar där.

Felix klarade svettsprovet. Det innebär att han får jobbet om han går igenom kontrollen. Det får vi veta om ca 4-6 veckor. Anställningspapprena säger att han har provanställning från och med 1Mars, så han får väl ganska snart veta om han får det eller inte.

Han söker jobb förtvilat för att jag ska kunna utföra mina skola helt och hållet. Jag vet att detta inte är hans fel och han måste ju naturligtvis ta detta jobbet om han inte får något annat erbjudande. Jag kommer troligen att få avbryta mina studier och kommer säkert aldrig hitta lusten igen. Jag vet hur jag fungerar med detta men vad ska man göra.

Jag funderade först på att stanna kvar här tills sommaren, så jag iallafall kan få mina betyg klara denna terminen, så kanske jag kan hoppa på dit vi ska flytta på omvårdnadsprogramet. Men det skulle aldrig funka eftersom att vi bor i en tre på 5800 kr i månaden, Inte en chans att jag kan bo här helt ensam.

Vi får se om jag kanske kan ta det som är kvar av kurserna på distans och hoppa på dit vi ska flytta. Hoppas verkligen att detta ska bli bra. Så jag kan bli undersköterska någon gång.


Ellies HemligheterEnsam?

Nu är det en nervös helg på G. Felix ska göra provet till det jobbet han sökt. Klarar han det så får han troligen veta det på måndag. Han åker på söndagen och gör provet på måndag. En natt utan han är väl inte så svårt kan man tänka. Själv är jag väldigt lätt skrämd och tycker inte om tanken på att sova ensam. Jag som drömmer mycket mardrömmar tycker om att vakna upp och veta att Felix ligger bredvid. Då känner jag mig trygg igen och kan somna om. Vi får se hur detta går.

Gjorde mitt sista data prov idag. Registerhanteringar, Det gick jätte bra och tror att jag kan få VG. =) Hoppas på att jag kanske kan få bra betyg i hela kursen.

Fick ett samtal av min mamma här om dagen. Jaa , där ser man , hennes Kille "Man" har fått uppehållstillstånd och kom till sverige igår. Har inte hört hur det går med det där, bryr mig inte särskillt mycket heller. Visst är han en bra kille osv, Men nej, att gifta sig för att stanna i sverige. Inte okej för mig. Tycker inte att giftemål ska påverka beslutet.

Nu ska jag köra en stor städning innan Felix kommer hem tänkte jag. =)

Have a nice day!


RSS 2.0